„Identitatea Virtuală și Efectele Sale Reale” dialog cu Mihnea Măruță la FLSC

Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava vă invită cu entuziasm să participați la un eveniment deosebit programat pentru luni, 20 noiembrie 2023. Începând cu ora 10:00, sala A 115 va găzdui discuții captivante despre „Identitatea virtuală și efectele sale reale”.

Principalul invitat al evenimentului este Mihnea Măruță, un nume prominent în domeniul comunicării și autor al cărții provocatoare „Identitatea virtuală. Cum și de ce ne transformă rețelele de socializare”, bazată pe teza sa de doctorat în filosofie la Universitate „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Cu o experiență vastă de peste 20 de ani în domeniul presei, Mihnea Măruță a ocupat poziții de răspundere, inclusiv cea de redactor-șef al ziarelor Cotidianul și Adevărul. În prezent, împărtășește cunoștințele sale bogate studenților, predând cursul de Filozofia Comunicării la Departamentul de Jurnalism al Universității „Babeș-Bolyai”.

Tematica evenimentului va aborda subiecte precum impactul social media asupra identității individuale, influența rețelelor de socializare în transformarea comunicării și perspectivele filosofice asupra evoluției virtuale a identității personale.

Organizatorii încurajează participanții să adreseze întrebări și să participe activ la discuții pentru a explora adâncimea acestui fenomen în continuă expansiune.

Evenimentul promite să ofere o perspectivă cuprinzătoare asupra modului în care identitatea virtuală influențează realitatea și să suscite reflexii profunde asupra relației noastre cu mediul online.