Despre noi

Am pornit într-o frumoasă încercare – Radio USV

Radio USV este postul de radio online al Universităţii “Ştefan cel Mare”, aflat sub coordonarea Casei de Cultură a Studenților şi o platformă de comunicare online dedicată atât studenţilor, cât şi profesorilor. Radio USV urmează direcția dată de Casa de Cultură a Studenților și promovează afirmarea culturii naționale, în rândul culturii europene și dezvoltă calitățile studenților.

Echipa

Echipa redacțională de bază a Radio USV este formată din 10 studenți, care provin de la diverse specializări din cadrul Universității. Lista colaboratorilor rămâne deschisă tuturor studenților, deși oferta se adresează cu precădere celor de la Comunicare și Relații Publice. Radio USV are o grilă de programe completă care conține producții proprii. Pe plan local, colaborăm cu Radio Viva Fm, un post de radio de notorietate pentru suceveni. Ne bucurăm să interacționăm cu oameni experimentați de la care putem învăța tainele radioului.

Suntem norocoşi că nişa noastră este una specială şi înţelegem că asta ne ridică responsabilităţile. Învăţăm să facem radio în timpul liber, aşa cum, la cursuri, învăţăm o mulţime de alte lucruri. Nu adunăm însă credite. Răsplata noastră cea mare ar fi să avem ascultători mai isteţi decât noi.

Radio USV

Una peste alta, emitem pentru oameni cu carte. La propriu. Staţi online şi ascultaţi Radio USV. Folosiţi-ne şi vom fi cu toţii mai bine informaţi! Mai multe voci, aceeaşi Universitate!

Programele proprii ale Radio USV dezvoltă știri din educație și în mod special subiecte din interiorul Universității „Ștefan cel Mare”. Transmitem în direct sau înregistrat cele mai importante evenimente marca USV. Grila de programe completă o puteți găsi pe site-ul radio.usv.ro.

Mai multe voci, aceeași universitate! Radio USV