Răzvan Coman

Pentru mine, Radio USV a reprezentat un mediu de dezvoltare, atât pe plan profesional cât și pe cel social.

A fi „la radio” nu înseamnă doar să deschizi calea la microfon, să-ți spui poezia și apoi să pui următoarea melodie. Înseamnă să ai ore de pregătire înainte, să alegi subiectele de discuție dinainte și să nu-ți fie frică să improvizezi, să fii spontan și să alegi muzica potrivită cu cuvintele rostite.

Pe lângă toate acestea, Radio USV mai înseamnă și „alergarea” prin campusul universitar după studenți, cu reportofonul, și prezentarea evenimentelor organizate de Casa de Cultură a Studenților. Am învățat cum este să vorbești în fața unui public numeros și cum să nu-mi fie frică să vorbesc cu oricine.

Cei doi ani petrecuți alături de echipa Radio USV au trecut prea repede și aș fi vrut să mai pot rămâne, dar drumul meu în viață m-a adus la Cluj. Pot spune că, atât pe mine, cât și pe celelalte persoane care s-au implicat mult în activitatea Radio USV, i-a ajutat mult această experiență și au plecat mai departe ca să-și îndeplinească visurile, fie că au rămas în domeniul jurnalismului sau nu, fie că au rămas în Suceava sau au plecat în alte colțuri ale țării.