Ioan Nica

Bună , sunt Johnny! Am 24 de ani și am avut onoarea de a face parte din proiectul Radio USV , unul dintre cele mai frumoase lucruri la care am luat parte de-a lungul studenției mele la USV.
Totul a început în urmă cu 3 ani de zile, când m-a invitat un prieten din ASUS – Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ONG al cărei membru eram), să-i țin de urât, la radio într-o seară, pentru că avea de făcut regia tehnică, el făcând deja parte din proiectul Radio USV de ceva vreme.

Am fost foarte entuziasmat când am intrat în studioul de emisie al Radio USV și mi-am dorit și eu să fac parte din acest proiect.

Se spune că atunci când îți dorești din tot sufletul un lucru și adaugi gânduri pozitive , emoții constructive și acțiune , obții acel lucru.

Am început prin a învăța tainele regiei tehnice , după care am trecut la a îmi exploata vocea, cu ajutorul colegilor mai experimentați care mi-au vândut câteva trucuri și m-au ajutat să-mi pun în valoare calitățile.

Radio USV este o echipă de tineri entuziasmați cu o sete mare de cunoaștere și cu dorință de afirmare.

Locul în care înveți de la cum să montezi(regia tehnică), până la cum să redactezi și să dai un jurnal pe frecvențele online.

Radio USV a fost pentru mine, punctul de pornire , care m-a pregătit pentru cel mai bun post de radio local, care emite în eter și care mi-a oferit ocazia de a-mi auzi vocea pe radio ( în mașină , la serviciu sau acasă ). Am activat aproximativ 2 ani de zile, timp în care am cunoscut persoane ce fac radio de o viață și care mi-au împărtășit din experiența lor în media.
Radio USV, pentru mine, a fost și va rămâne o familie, din care mi-a fost foarte greu să plec.

Studenții suceveni se pot considera norocoși că au parte de un astfel de proiect, unde pot învăța cum se face radio ca mai apoi să li se deschidă orizonturile , cum mi s-a întâmplat și mie.
Vă mulțumesc că ați făcut posibil acest lucru!

În prezent, lucrez în domeniul transporturilor internaționale de marfă. Sunt mesagerul dintre client și transportator , telefonul și computerul fiindu-mi veșnic aproape. 🙂

Pe lângă jobul stabil pe care-l am, mai dezvolt și niște proiecte care-mi vor aduce multe beneficii pe viitor!

Dar…știți vorba aia, ”prima dragoste nu se uită niciodată”

”Schimbă-ți stilul, păstrează link-ul! – Radio USV”