Viață de student

Fiecare dintre noi, când alege un drum nou, învinge teama de necunoscut și descoperă cărări pe care nu a mai fost nimeni. Aceasta reprezintă glasul emisiunii despre studenți.

Aici, studenții înfruntă propriile provocări și devin încrezători și responsabili. Nu cred că există pe lume curaj mai mare decât acela de a fi student. Mulți spun, că studenția este cea mai oportună și semnificativă etapă din viața unui om. La emisiune vom avea invitați studenți responsabili, activi, care evoluează permanent, ambițioși și plini de noi provocări. Vorbim despre evenimente, lucrurile care îl vizează pe student, cum să alegi ceva bun din experiențele de student, dar abordăm și un subiect, poate mult prea important, și anume, la ce sunt ei mai buni. Aceștia realizează lucruri mărețe, spectaculoase, și, adeseori își asumă cu demnitate propriile treceri spre tot ceea ce este nou.

Așadar, dacă vreți să redescoperiți anii studenției, pe studenții universității sau chiar momente unice din viața unui student, vă invit în fiecare vineri de la ora 9:00, să ascultați voci pline de entuziasm, doar la Radio USV.

Arhiva emisiunii