USV a primit vizita unei delegații de la Universitatea Națională „Yurii Fedkovici” din Cernăuți

Facultatea de Economie, Administraţie şi Afaceri (FEAA) din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava a primit, în data de 7 octombrie, vizita unei delegații oficiale a Universității Naționale „Yurii Fedkovici” din Cernăuți, formată din cadre didactice și studenți. Vizita a avut drept scop familiarizarea cu istoricul instituției de învățământ superior sucevene, cu procesul de învățământ în cadrul universităților din România, cu modificările programelor educaționale după aderarea la Uniunea Europeană, dar și cu ceea ce reprezintă viața de student, activitățile de voluntariat și organizarea evenimentelor extracurriculare.

După întâlnirea cu conducerea Facultății de Economie, Administraţie şi Afaceri (FEAA), delegaţia ucraineană a beneficiat de un tur al campusului USV, precum și de o vizită la Observatorul Astronomic.

Vizita delegaţiei din Ucraina subliniază încă o dată importanţa cooperării între universităţi, în vederea facilitării schimbului de idei şi de bune practici în diferite domenii, dar și pentru a discuta despre viitoare proiecte comune.