Proteste organizate în Suceava pentru anularea alegerilor din 13 noiembrie

protest1

Tinerii Basarabeni continuă seria de proteste organizate pentru a obține în cele din urmă anularea alegerilor din 13 noiembrie

Aseară, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava a avut loc un alt protest al tinerilor basarabeni împotriva rezultatelor alegerilor din Republica Moldova. Aceștia solicită în continuare demisia guvernului și a nou alesului președinte Dodon și continuă să spere că seria de proteste organizate în mai multe orașe din România și din Europa vor duce în cele din urmă la anularea alegerilor din 13 noiembrie, pe care le considera fraudate. Ieri au avut loc proteste în trei orașe din România – Suceava, Cluj-Napoca și București, precum și în alte peste 20 de orase europene: Mestre, Treviso, Padova, Bologna, Roma, Bolzano, Milano, Torino și Trento din Italia; în Barcelona și Madrid, în Spania; la Londra, în Marea Britanie; la Dublin, în Irlanda; la Bonn și Berlin, în Germania; la Bruxelles, în Belgia; la Paris, în Franța; la Suceava, Cluj-Napoca și București, în România; la Horsens și Copenhaga, în Danemarca; în capitala statului Luxemburg; în Amsterdam, în Olanda, și la Geneva, în Elveția.

15151516_1310374659027018_1040037832_n

Pentru a afla mai multe despre protestele organizate, dar și despre ce au de gând să facă tinerii moldoveni în continuare vă invităm să ascultați emisiunea Info USV de miercuri. Alături de colegele noastre, în studioul Radio USV se va afla Daniela Cudalb, unul dintre organizatorii protestelor de la Suceava.