Iulia Sîrghi

Se spune prin popor că oamenii care se trezesc dis-de-dimineață sunt cei care se bucură mult de viață! Echipa Radio Usv e mereu matinală deci, trageți voi concluziile.

Sunt o bucovineancă hotărâtă, sensibilă și vorbăreață, deseori agit lucurile la radio. Microfoanele de la USV mi-au fost aproape la bine și la greu. Fac parte din secțiunea oamenilor care merg la muncă cu drag și implicare, de vreo 6 ani. Ador cuvintele, îmi place muzica veselă. Am avut marea șansă să mi se întâmple unul din lucrurile în care am crezut – Radio USV.

Sunt coordonatorul echipei Radio Usv și am grijă ca în redacția USV să existe un echilibru: între pasiunea studentului pentru radio și îndrăzneală, între timiditate, emoții și curaj. O echipă alături de care îmi petrec câteva ore bune pe zi și tot nu mă satur de ea. Am optat pentru jurnalism pentru că nu am reușit să intru la Drept, îi mulțumesc pe această cale prof. univ. Simona Manolache pentru îndrumare. Este cea mai fericită întâmplare din viața mea pentru că trăiesc la maximum toate momentele meseriei de jurnalist, este ca un microb care dacă te prinde greu mai scapi de el, sau mai bine spus o să rămân jurnalistă până la sfârșitul vieții mele. Există și câteva secrete ale acestei meserii: munca, foarte multă pasiune și respect. Aviz amatorilor!

Eu sunt Iulia Sîrghi, sunt redactor șef Radio USV, și acum realizez de fapt că dintotdeauna am vrut să devin jurnalistă.