Daniel Ilea, Președintele Asociației „Antreprenor în Sibiu”, Vine la Suceava pentru a Dezbate Eficiența Marketingului în „Joburile Viitorului”

Într-un efort de a împărtăși experiența sa și de a inspira tinerii în căutarea succesului în era tehnologiei, Daniel Ilea, președintele asociației “Antreprenor în Sibiu”, va susține o prelegere în Suceava pe data de 23 noiembrie. Evenimentul intitulat “Joburile viitorului” se va desfășura în Corpul E, sala E132, începând cu ora 16:00 și este dedicat studenților de la Facultatea de Economie, Administrație și Afaceri.

Daniel Ilea, un expert în domeniul afacerilor și al graficii, a reușit să își construiască un bagaj impresionant de cunoștințe și să monetizeze pasiunea sa. Prin intermediul asociației pe care o conduce, el își propune să împărtășească secretele succesului într-o lume a tehnologiei în plină expansiune.

Într-o declarație, Daniel Ilea subliniază importanța adaptabilității rapide la schimbări și exploatarea puterii de neoprit a internetului în definirea joburilor viitorului. Evenimentul se anunță a fi o oportunitate valoroasă pentru studenții dornici să înțeleagă eficiența marketingului în evoluția carierei lor.

Clubul de Marketing din cadrul Centrului de Marketing este gazda acestui eveniment, iar rezervările pentru participare pot fi făcute la numărul de telefon afișat. Intrarea este gratuită, iar organizatorii îi încurajează pe toți cei interesați să participe și să cunoască mai bine povestea și sfaturile lui Daniel Ilea, un om dedicat dezvoltării personale și profesionale.