Concert de jazz cu GUILTY LEMON la USV

stiri-04

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava vă invită la un concert deosebit susţinut de trupa GUILTY LEMON.

Evenimentul va avea loc miercuri, 2 noiembrie, de la ora 19.00, în Auditoriumul USV „Joseph Schmidt”.

Guilty Lemon este o formaţie de Neo Soul care s-a format în ianuarie 2007 în Sibiu. Formaţia combină elemete de funk, jazz şi r&b, fiind considerată una dintre formaţiile influente ale scenei muzicale sibiene.

Repertoriul formaţiei conţine atât piese ale celor mai cunoscuţi artişti ai genurilor abordate – Stevie Wonder, Erikah Badu, Roy Hargrove, D’Angelo – dar şi piese proprii. Invitaţi la festivaluri şi concerte renumite din România, Guilty Lemon şi-a început ascensiunea în 6 mai 2008, odată cu câştigarea Galelor Studenţeşti de Jazz din cadrul Festivalului Internaţional de Jazz de la Sibiu.

Momentan, trupa lucrează la primul album care va apărea la sfârşitul verii şi va conţine 10 piese, urmat de un turneu de promovare în toate oraşele importante din Romania.

Formula actuală a trupei este: Mihaela Pîţan – voce; Mihai Pîţan – clape; Sergiu Bodescu – bass; Adrian Ban – tobe; Gabriel Sarkadi – chitară.

Preţul unui bilet este de 15 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Pentru mai multe informaţii se poate contacta pagina de Facebook – Casa de Cultură a Studenţilor Suceava sau numărul de  telefon 0752 092 606.

Afiș