Alexandru Stan

Salut, sunt Alex și am fost redactor Radio USV 3 ani. Ce a însemnat Radio USV pentru mine? Păi, având în vedere ca am îmbinat facultatea cu radioul și cu teatrul, pot spune că experiența facultății a reușit să devină cea mai frumoasă perioadă din viața mea. La radio am învățat că știrea se redă cât mai repede, cât mai bine și cât mai interesant. Suntem un radio de nișă și de aceea e bine să conștientizăm că ne adresăm tinerilor. Radio USV te învață să fii punctual, responsabil și să mănânci tort când e ziua unui coleg.

Dacă aș putea da timpul înapoi aș face exact același lucru și nu aș schimba nimic.

După ce drumul meu în radio s-a terminat, am urmat un masterat în Comunicare și P.R. la SNSPA – București și am descoperit lumea online-ului. Astfel, am lucrat un an și șase luni în online, am învățat Google, Facebook și toate instrumentele adiacente pentru a fi un specialist în marketing online. Însă mereu am fost atras de Media, motiv pentru care astăzi, sunt Media Planner într-o agenție din București. Mă ocup de planificarea campaniilor pe toate stațiile TV și astfel am ocazia să fiu „creierul din spatele TV-ului”.

Există în viață timp pentru toate, dar nu le poți avea pe toate. De aceea, vă îndrum să vă bucurați de această minunată perioadă din viața voastră și să vă implicați în cât mai multe activități studențești.

A fost pentru voi,
Alexandru Stan