Conferința ,,Profilul inginerului de industrie alimentară între percepție și cerințe” la USV


Sâmbătă, 1 aprilie, la ,,Universitatea Ștefan cel Mare” din Suceava a avut loc conferința  ,,Profilul inginerului de industrie alimentară între percepție și cerințe”, organizată de Facultatea de Inginerie Alimentară.

Această conferință a avut rolul de a-i pune pe angajatorii din domeniul industriei alimentare față în față cu studenții. Astfel, la acest eveniment au asistat angajatori, antreprenori și specialiști, cadre didactice din învățământul preuniversitar de profil, cadre didactice și studenți ai Facultății de Inginerie Alimentară. Cei prezenți au avut ocazia să afle cum arată profilul unui inginer adevărat, dar și care sunt cerințele firmelor din acest domeniu.

Facultatea de Inginerie Alimentară și-a propus să mai organizeze un astfel de eveniment, care să vină în sprijinul studenților, însă mai multe detalii aflați de la conf. univ. dr. Mircea Oroian, decanul Facultății de Inginerie Alimentară, în interviul de mai jos: