Internship Fight – Editia 2023 – by Innovx-BCR

Colaborările mediului privat din Suceava cu diverse companii de la nivel național, au făcut posibilă organizarea unor evenimente online cu scopul de a prezenta oportunități de angajare pe mai multe domenii. InnovX-BCR organizează două târguri de joburi, destinate studenților suceveni. Pentru a adăuga puțin context discuției, InnovX-BCR reprezintă o organizație implicată în dezvoltarea ecosistemului de inovare local, precum și în dezvoltarea tinerilor cu potențial, prin crearea unor mijloace de comunicare între studenți și companii inovative, prin care, aceștia au posibilitatea de a obține un job fie în cadrul unei corporații, fie într-un start-up. Pe parcursul a doi ani, organizația a reușit să ocupe 187 de locuri de muncă vacante, în rândul companiilor care i-au trecut pragul.

Este vorba despre două târguri de joburi online: primul târg ar cuprinde 10 start-up-uri din toată comunitatea InnovX-BCR, asimilată în 4 ani, intitulată „Startups Alliance” + start-up-uri internaționale din țări, precum: Croația, Polonia, Macedonia, Bulgaria etc., ce ar putea considera mărirea echipei pe posturi, care s-ar desfășura în regim remote. Cel de-al doilea târg ar cuprinde alte 10 start-up-uri finaliste ale primei perioade a acceleratorului InnovX-BCR din anul 2023, care sunt în căutarea unor studenți determinați și capabili să asimileze cât mai multe cunoștințe, și care, să se dovedească în final, a fi unii dintre factorii scalării companiei respective. Unii dintre fondatorii acestor companii vor căuta persoane interesate de un job full-time/part-time, iar alții vor dori să se implice și în formarea studenților, în baza unui internship sau voluntariat. Primul eveniment se va desfășura pe data de 24 aprilie, de la ora 18:00, pe Google Meet/Zoom, iar cel de-al doilea eveniment va avea loc pe data de 22 mai, de la ora 18:00, de asemenea, pe Google Meet/Zoom. Companiile participante vor susține pitch-uri, în intervalul orar 18:10 – 18:40, prin intermediul cărora să facă cunoscută soluția lor, precum și oportunitățile pe care le pun la dispoziția studenților. De la ora 18:40 până la 19:30, studenții vor putea avea discuții individuale cu fiecare Start- up, în camere separate, prin care, să se afle atât misiunea companiei, cât și criteriile de selecție pentru acel job.

———————— Anunțul Innovx-BCR————————-

Ediția 2023 a evenimentului denumit Internship Fight tocmai și-a deschis porțile pentru studenții dornici să se dezvolte!

Acceleratorul Innovx-BCR a pregătit pentru voi două targuri de joburi online, unde veți găsi 20 startup-uri inovative și exclusive ce sunt în căutarea unor noi colegi de echipa.

Prin această inițiativă ne dorim să aducem un impact în ecosistemul startupurilor din Europa de Est și Centrală, oferind oportunități de angajare în companii cu potențial mare de scalare.
Astfel, încercăm să facilităm legătura dintre studenții dornici să își înceapă o carieră și mediul de business ce le va conferi pe parcurs dezvoltarea abilităților necesare pentru a se putea remarca în domeniu.

Primul eveniment va avea loc pe data de 24 aprilie și vor fi invitate 10 startupuri din comunitatea InnovX-BCR, iar cel de-al doilea eveniment va avea loc pe data de 22 mai și va avea drept participanți cele 10 startupuri finaliste ale programului Innovx-BCR ediția 2023 Startups.

Sesiunea se va desfășura în felul următor:
18:00-18:40 fiecare startup va susține un pitch
18:40-19:30 fiecare startup va avea o camera unde fiecare dintre studenți poate intra și adresa intrebări.
La ambele evenimente vor participa startupuri din urmatoarele industrii:
  • IT
  • Cybersecurity
  • Manufacturing
  • FintechEcommerce
  • Marketing
  • HealthTech
  • Fintech
  • Blockchain
  • Horeca
  • Sports
  • Education
Dacă vrei să te implici într-un astfel de proiect ce iți oferă posibilitatea să evoluezi către o versiune cât mai bună a ta, atunci nu rata ocazia de a te înscrie. Link -> https://bit.ly/Innovx-BCR
Completează formularul până pe 15 aprilie, ora 23:59 și pregătește-ti întrebările pentru startupurile ce vor dezvălui ideile lor de succes.
Te așteptăm cu drag să descoperi aceste companii și să fii cu un pas mai aproape de viitoarea ta carieră!