ȚAPINARII FĂRĂ ZAHĂR

tapinarii-fara-zahar

Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” Suceava vă invită la un concert de muzică, umor și stand-up susținut de trupele FĂRĂ ZAHĂR și ȚAPINARII.

Fără zahăr este o trupă de muzică și umor, abordând mai multe genuri muzicale pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului.

Trupa Țapinarii s-a format în anul 2001. Cosmin Covei făcuse un filmuleț-portret, având ca protagonist un pitic stripper, apoi a fost compusă și piesa „Sunt fericit”, iar filmulețul s-a transformat în videoclip muzical. Cenzurat de MCM  la acea vreme, din cauza faptului că protagonistul apărea destul de sumar îmbracat, doar în chiloti, „Sunt fericit”, a avut premiera pe TVR 1.

Născut liber este cel mai recent rezultat al parteneriatului pe termen lung dintre trupele Fără Zahăr și Țapinarii.

Evenimentul va avea loc pe 29 noiembrie 2016, în Auditorium “Joseph Schmidt” USV, iar biletele costă 20 lei general, 10 lei elevi/studenți.

Biletele se pot achiziționa de luni până vineri de la Observatorul Astronomic în intervalul orar 10:00 – 12:00 sau ONLINE pe www.ccs-sv.ro / www.biletesuceava.ro

Pentru mai multe informații ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook – Casa de Cultură a Studenţilor Suceava sau la telefon 0752 092 606.