Andreea Sava

Viața fiecăruia dintre noi este alcătuită din micile momente ale fiecărei zile. Lucrurile care ne fac fericiți sau dimpotrivă, m-a mirat întotdeauna cum lucruri mari din viață încep cu câte o decizie de moment.

Mi-am dorit să fac parte din echipa Radio USV încă de pe băncile liceului, deoarece am învățat despre tot ceea ce înseamnă presă și am hotărât că trebuie să intru în sfera radioului. Radioul mă reprezintă în integritate. Pentru mine, radio manifestă o aură integră. Radio este primul mijloc de a mă pune în ipostaza de a iubi tot ceea ce fac aici și din acest motiv zâmbetul nu-mi dispare niciodată. Numele meu este Andreea, un cuvânt ce înseamnă putere, iar eu prin cuvintele pe care le voi transmite la radio vă luminez și vă invadez cu noutăți. La radio înseamnă libertate. Aici există nevoia de cunoaștere. În jurul nostru există oameni unici prin natura lor, astfel, nevoia de a asculta la radio este expresia nevoii umane de a părăsi pentru câteva ceasuri, propriile probleme, fie și numai pentru a te delecta cu ale altora.

Știrea de la radio vine să-ți umple vidul interior creat de superficialitatea lumii în care trăim. Așadar, vă voi inunda cu informații pline de impact la RADIO USV. Vocea mea se aude la radio.usv.ro.

Clipe vesele să aveți alături de Radio USV!